Associació amics del còmic del Prat

Si desitgeu posar-vos en contacte amb nosaltres ho podeu fer mitjançat aquest mail amicscomic@gmail.com

Si deseais poneros en contacto con nosotros podeis hacerlo mediante la dirección amicscomic@gmail.com

dimarts, d’abril 11, 2006

Benvinguts

Benvinguts a la web de la Associació d’amics del còmic del Prat. Hem creat aquesta associació amb la intenció d’aportar el nostre granet de sorra a l’hora de fomentar el còmic, els seus autors i el mon que el rodeja.
Una de les idees principals al iniciar aquest projecte ha estat ajudar a la difusió del còmic com a forma d’expressió artística, així com per fomentar-ne la lectura.
El còmic històricament ha estat una eina per fomentar la lectura molt desaprofitada, tot i haver tingut un paper molt important; moltes persones recorden com van aprendre a llegir mitjançant publicacions com el Patufet, Tebeo o Cavall Fort ... la llista de editorials i artistes pot ser interminable.
La immensa llista de obres, dibuixants, guionistes, personatges en el imaginari col·lectiu ens dóna una idea de la necessitat de preservar i fomentar aquest llegat històric , així com fomentar-ne un que continuï aquesta tasca de cara a generacions futures.


Bienvenidos a la web de la Asociación de amigo del cómic del Prat. Hemos creado esta asociación con la intención de aportar nuestro granito de arena a la hora de fomentar el cómic, sus autores y el mundo que los rodea.
Una de las principales ideas al iniciar este proyecto ha sido el ayudar a difundir el cómic como forma de expresión artística; así como fomentar la lectora de los mismos.
El cómic ha sido históricamente una herramienta muy desaprovechada todo y haber tenido un papel muy importante; muchas personas recuerdan como aprendieron a leer gracias a publicaciones como Tebeo, Patufet o Cavall Fort.. la lista de autores y editoriales es interminable.
La inmensa lista de obres, dibujantes, guionistas y personajes en el imaginario colectivo nos da una idea de la necesidad de preservar y fomentar este legado histórico, así como fomentar que continúe esta tarea de cara a generaciones futuras…