Associació amics del còmic del Prat

Si desitgeu posar-vos en contacte amb nosaltres ho podeu fer mitjançat aquest mail amicscomic@gmail.com

Si deseais poneros en contacto con nosotros podeis hacerlo mediante la dirección amicscomic@gmail.com

dimarts, de maig 30, 2006


Primera fotografia del acte del 27 de Maig

D'esquerra a dreta, Purificación Hernandez (Ilustradora), David Escrig (AACP) i Margarida Linuesa (escriptora).

Volem agrair a les dues autores i a tot el públic present la seva assistencia al primer acte de la Associació d'amics del còmic del Prat .

divendres, de maig 26, 2006



Presentación de Silencios, la juventud del Capitan Trueno

El próximo jueves dia 1 de Junio en la Biblioteca Ignasi Iglesias, se realizará la presentación de este interesante còmic de Alfonso López y Pepe Gálvez, a cargo de Toni Giral!



dijous, de maig 25, 2006

Com accedir al acte de dissabte

Per accedir desde Barcelona la millor opció es agafar la linia 65 desde plaça Espanya i baixar en la parada plaça Catalunya del Prat. Desprès momés queda seguir el planol fins al punt vermell

Para acceder desde Barcelona, la mejor opción es coger la linea 65 desde plaza España y bajar en la parada de plaza Cataluña del Prat. Después solo queda seguir el plano hasta el punto rojo



dilluns, de maig 22, 2006

Los autores de Blacksad en Barcelona



Durante el pasado fin de semana los autores de Blacksad Juan Díaz Canales (guión) y Juanjo Guarnido (dibujo) realizaron un pequeño tour promocional por la ciudad. El jueves en el FNAC (foto), y el viernes y el sábado en Norma dedicando cómics .
A destacar de la charla el casi lleno de la sala, gran merito teniendo en cuenta que en ese momento el Barça celebraba una rua multitudinaria para celebrar la Champions a unos cientos de metros.
Los autores no desvelaron ningún detalle del próximo número, el cuarto de la serie y solo indicaron que seguirá siendo una historia auto conclusiva.
Comentaron anécdotas y pequeños detalles de la obra, e insistieron que aunque tenga “funny animals” no es una obra recomendable para niños.
Además ante una pregunta del público desmintieron todo tipo de rumores, indicando que Blacksad solo tiene dos creadores, y que seguirán ambos con la obra, sin cambios en el equipo creativo.


El passat cap de setmana els autors de Blacksad; Juan Díaz Canales (guión) y Juanjo Guarnido (dibujo) han realitzat un petit tour promocional per la ciutat. . El dijous al FNAC i el divendres i dissabte a Norma dedicant la obra.
A destacar de la xerrada el quasi ple de la sala, gran mèrit tenint en compte que en aquell moment el Barça celebrava una rua multitudinària per la ciutat celebrant la Champions a pocs centenar de metres
Els autors no van voler desvelar cap detall del proper llibre, el quart de la sèrie i nomes van indicar que continuarà sent una historia auto conclusiva. Van comentar anècdotes i petits detalls de la obra, i varen insistir que tot i que tingui “funny animals” no és una recomanable pels nens.
A mes davant d’una pregunta del públic varen desmentir qualsevol tipus de rumor, indicant que Blacksad només te dos creadors, i que seguiran ambdós amb la obra, sense fer canvis en l’equip creatiu

dijous, de maig 11, 2006


Cartell del acte del dia 27


dimecres, de maig 10, 2006

Ja es oficial el primer acte de la associació. Tindrà lloc el proper dia 27 de Maig a les 18 hores al centre cívic Jardins de la Pau del Prat de Llobregat.
Consistirà en una xerrada amb dues autores locals, la Margarida Linuesa, escriptora; i la Purificación Hernandez il·lustradora.
Amb elles inaugurem lo que esperem serà un a llarg camì de xerrades i entrevistes a autors al nostre municipi.
Una de les principal idees que hem tingut, es fer una entrevista oberta. Que vol dir això: moltes vegades no pots participar en les entrevistes, ja que el entrevistador te les seves preguntes, i com lector et quedes amb les ganes de fer alguna pregunta addicional.
Es per això que mitjançant els comentaris d’aquest bloc podreu fer preguntes que transmetrem a les autores.
A mes clar del torn obert de preguntes el dia de la xerrada!!!

Us hi esperem a tots!!!